سیر سیاه لاغر کننده است 2022-04-14

آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟ خواص و نحوه مصرف همشهری آنلاین

متابولیسم سریع‌تر می‌تواند به بدن کمک کند کالری را به طور مؤثرتری بسوزاند که منجر به مدیریت وزن می‌شود. در حالی که سیر سیاه ارگانیک ممکن است خواص مفیدی داشته باشد. کاهش وزن معمولاً شامل ترکیبی از عوامل مانند رژیم غذایی متعادل، ورزش منظم و اصلاح سبک زندگی است.

سیر سیاه نوعی سیر است که از طریق فرآیند تخمیر طبیعی و با قرار دادن سیر تازه در شرایط رطوبت و حرارت متناوب برای مدت زمان طولانی، به دست می‌آید. این فرآیند باعث تغییر رنگ سفید سیر به رنگ سیاه و تغییر در طعم و عطر آن می‌شود. در ادامه به چگونگی و طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری خواهیم پرداخت.

با بهبود متابولیسم و کمک به تنظیم چربی، سیر سیاه می‌تواند به بدن در پردازش موثرتر چربی‌ها کمک کند. سیر سیاه، نسبت به بسیاری از غذا‌های تخمیر شده دیگر کالری کمتری دارد و تقریباً ۴۰ کالری در هر قاشق غذاخوری (حدود ۱۵ گرم) دارد. سیر سیاه یکی از مواد غذایی مفید برای لاغری است که با خواص درمانی و بهداشتی خود می‌تواند به کاهش وزن و بهبود سلامت کمک کند.

اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید حتما پیش از استفاده از سیر سیاه با پزشک خود مشوت کنید. امیدواریم این مطلب از آلامتو درباره خواص سیر سیاه برای لاغری و طریقه مصرف آن برای شما همراهان سایت مفید بوده باشد. شما می توانید تجربیات خود درباره مصرف سیر سیاه برای لاغری شکم را در بخش نظرات با دیگر کاربران سایت به اشتراک بگذارید. دارو‌ها و قرص‌های خطرناک را فراموش کنید و به‌سوی راه‌حلی طبیعی و امن برای کاهش وزن قدم بردارید.

به‌علاوه سیر سیاه در بهبود سلامت قلب نیز کمک‌کننده است و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن، ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مانند فشار خون بالا و کلسترول بالا را برای شما کاهش می‌دهد. Healthshots می‌گوید تحقیقات نشان داده که سیر سیاه دارای خواص ضد التهابی قوی است و مصرف آن می‌تواند در کاهش التهاب‌های مزمنی مانند التهاب مفاصل، التهاب روده و سایر حالت‌های التهابی بدن موثر باشد. مطالعات نشان داده اند که فرآیند تخمیر همچنین جذب مواد مغذی موجود در سیر را برای بدن آسان تر می کند. تحقیقات همچنین نشان داده است که آنتی اکسیدان هایی مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدها در طول فرآیند پیری افزایش می یابد. سیر سیاه با کاهش چربی موجود در خون، تأثیر مثبتی بر روی رگ‌ها دارد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، از جمله فشار خون و سکته را کاهش می‌دهد. فروشگاه آقای بیز یکی از فروشگاه‌های آنلاین معتبر است که محصولات طبیعی و ارگانیک را به مشتریان ارائه می‌دهد.

اگرچه سیر سیاه و طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری به اندازه سیر معمولی رایج نیست. اما شما می توانید برند معروف سیر سیاه دکتر بیز را از فروشگاه اینترنتی معتبری چون حیلامات بخرید. این فروشگاه با دارا بودن گارانتی ضمانت و اصالت کالا به شما محصولات به روز و معتبر را عرضه می کند. استرس می تواند بر وزن تأثیر بگذارد و اثرات بالقوه کاهش استرس سیر سیاه به طور غیرمستقیم سبب کاهش وزن می شود. یکی از موارد که استرس منجر به چاقی بدنی می شود، شامل پرخوری عصبی است. این نوع پرخوری که از استرس ایجاد می شود، سبب چاقی و افزایش وزن می شود با کنترل استرس و بهبود سلامت روانی روند کاهش وزن منظم تر خواهد شد.

این نوع سیر علاوه بر طعم و عطر خاص خود، فواید بیشتری برای سلامتی دارد. به عنوان مثال، سیر سیاه حاوی آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری است و این احتمال وجود دارد که در مقایسه با سیر تازه، خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد سرطانی بیشتری داشته باشد. آنتی اکسیدان های سیر سیاه می توانند به سلامت کلی کمک کنند و به طور بالقوه یک سبک زندگی فعال را ایجاد کند که منجر به بهبود روند کاهش وزن شما میشوند. آنتی اکسیدان ها در خنثی کردن رادیکال های آزاد و کاهش خطر بیماری های مزمن ضروری هستند. برخی از ترکیبات موجود در سیر سیاه تأثیر مثبتی بر متابولیسم دارند، متابولیسم منظم و افزایش متابولیسم بدنی سبب بهبود کاهش وزن میشود.

سیر سیاه با شیرینی طبیعی و طعم اومامی به عنوان یک افزودنی مغذی و خوش طعم برای غذا‌های مختلف عمل می‌کند. سیر سیاه اثرات مثبتی بر سلامت قلب و عروق دارد، تقریباً مشابه سیر تازه. این ماده طبیعی به خوبی می‌تواند پلاک‌های چربی داخل عروق را کاهش دهد. این پلاک‌ها باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می‌شوند و خطر بیماری‌های قلبی را بالا می‌برند.

مصرف مکرر سیر سیاه می‌تواند به پیشگیری از اختلالات مرتبط با افزایش سن، کمک کند. همچنین منجر به بهبود حافظه و سایر بخش‌های عملکرد شناختی می‌شود. اختلالات مرتبط با افزایش سن مانند زوال عقل و آلزایمر که در اثر سلول‌های آسیب‌دیده مغز ایجاد می‌شود هستند. خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی سیر سیاه می‌تواند سلول‌های آسیب‌دیده بدن را ترمیم کند. آنتی اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه، تقریباً دو برابر سیر تازه است که نشان از خاصیت ضدسرطانی این نوع سیر دارد. مقدار بالای آنتی اکسیدان‌های سیر سیاه می‌تواند با رادیکال‌های آزاد که علت بروز سرطان می‌شوند، مبارزه کنند و از بروز بیماری‌هایی مانند آلزایمر و بیماری‌های قلبی جلوگیری کنند.

سیر سیاه را می توانید با معده ی خالی و به صورت ناشتا مصرف کنید. در این روش بعد از بیدار شدن از آب مقدار کمی از سیر سیاه را با یک لیوان آب بخورید. نیم ساعت بعد از خوردن سیر سیاه می توانید صبحانه خود را میل کنید. این روش مصرف سیر سیاه به بهبود گوارش و افزایش سوخت وساز شما کمک می کند.

با این حال، برخی از افراد ممکن است عوارض جانبی خفیفی را تجربه کنند، به خصوص اگر آن را در مقادیر زیاد مصرف کنند. به عنوان مثال، سیر سیاه ترکیباتی مانند آلیسین را دارد که گاهی اوقات می‌تواند منجر به ناراحتی گوارشی از جمله نفخ، گاز یا ناراحتی معده، به ویژه در افرادی شود که معده حساس دارند. کسانی که مستعد رفلاکس اسید هستند نیز ممکن است متوجه افزایش علائم شوند، زیرا گاهی اوقات سیر می‌تواند اسفنکتر تحتانی مری را شل کند و به اسید معده اجازه دهد تا بالا برود. سیر سیاه مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌های B6 و C، منگنز و سلنیوم را حفظ می‌کند، هرچند ممکن است سطح برخی از مواد مغذی به دلیل تخمیر کمی کاهش یابد. سیر سیاه با شیرینی طبیعی و طعم اومامی به عنوان یک افزودنی مغذی و خوش طعم برای غذاهای مختلف عمل می‌کند. سیر سیاه مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌های B۶ و C، منگنز و سلنیوم را حفظ می‌کند، هرچند ممکن است سطح برخی از مواد مغذی به دلیل تخمیر کمی کاهش یابد.

این کار به بهبود متابولیسم بدن کمک کرده و باعث می‌شود که چربی‌ها سریع‌تر سوزانده شوند. همچنین، مصرف سیر سیاه قبل از وعده‌های غذایی نیز می‌تواند به کاهش اشتها و کنترل وزن کمک کند. سیر سیاه ممکن است از طریق خواص منحصر به فردش از کاهش وزن حمایت کند. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌ها به ویژه اس-آلیل سیستئین است که می‌تواند متابولیسم را افزایش داده و تجمع چربی را کاهش دهد.

سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک می‌کند. با این حال، سیر سیاه باید مکمل یک رژیم غذایی متعادل و ورزش باشد، زیرا هیچ غذایی به تنهایی نمی‌تواند کاهش وزن را تضمین کند. قیمت سیر سیاه دکتر بیز مناسب و قابل پرداخت است، زیرا این روش کم‌ترین هزینه را برای رسیدن به وزن مطلوب و کاهش وزن دارد. توجه داشته باشید که برای دستیابی به نتایج بهتر، همراه با مصرف آن، به رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم نیز نیاز دارید. قیمت مناسبی که برای این محصول درنظرگرفته‌شده، امکان دسترسی آسان به آن را فراهم می‌کند. به همین دلیل، اگر به‌دنبال یک روش طبیعی و مؤثر برای لاغری هستید، نوع سیاه سیر دکتر بیز یک گزینه عالی است.

سیر سیاه دکتر بیز

سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌، آلیسین و سایر ترکیبات است که به تنظیم سطح قند خون، کاهش تجمع چربی و افزایش چربی سوزی کمک می‌کند. دیگر خواص سیر سیاه برای لاغری به علت ویژگی تقویت کنندگی متابولیسم است که می‌تواند کاهش وزن را چالش برانگیزتر کند. خوشبختانه سیر سیاه فواید متابولیکی بالقوه ای را ارائه می دهد. سیر سیاه مانند همتای سفید خود حاوی آلیسین است، ترکیبی که به دلیل خواص ترموژنیک شناخته شده است. آلیسین ممکن است از ترموژنز پشتیبانی کند، که فرآیند تولید گرما در بدن است که می تواند چربی سوزی را افزایش دهد.

شاید خوردن سیر خام چندان خوش‌آیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروب‌ها موثر است. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین روش مصرف سیر چیست؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد. این روش در واقع از روش‌های خوردن سیر محسوب نمی‌شود، اما برای بهبود عفونت‌های گلو، گوش و دهان بسیار موثر است.

از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. نکته مهم اینجاست که نباید خودتان سعی کنید سیرهای تازه را به سیر سیاه تبدیل کنید، چون فرایند انجام این‌ کار بسیار کنترل‌شده انجام می‌شود. می توانید سیر سیاه را بخوبی له کنید سپس به آن روغن زیتون، بالزامیک و لیمو ترش و ادویه هایی چون نمک و فلفل بیفزاید و به عنوان یک سس رژیمی و کاربردی از آن استفاده کنید.

بر خلاف سیر معمولی، که به نوعی وسیله  نیاز دارد تا طعم خود را به دهان منتقل کند، برگ ها خودکفا هستند. در گذشته، برگ سیر  توسط کشاورزان دور ریخته می شد تا به گیاه سیر اجازه دهند تمام انرژی خود را به سیر هدایت کند. اما در سال‌های اخیر، این برگ های سیر به خودی خود به یک نیروی آشپزی تبدیل شده‌اند و در یک دوره کوتاه بین بهار و تابستان که در فصل هستند، به‌صورت دسته‌جمعی در بازارهای کشاورزان فروخته می‌شوند.

تحقیقات متفاوتی درباره سیر سیاه انجام شده که نتایج آن بسیار جالب بوده است. نتایج نشان می‌دهد که مصرف سیر سیاه می‌تواند به کاهش وزن، مدیریت چربی‌های خون و بهبود عملکرد کبد کمک کند. برخی تحقیقات نشان داده که مواد موجود در این سیر به افزایش فعالیت متابولیکی بدن منجر شده که این موضوع به سوزاندن بیشتر کالری‌ها و چربی‌ها ختم می‌شود. این ویژگی در روند لاغری و کاهش وزن مؤثر است و برای افرادی که به‌دنبال کاهش وزن هستند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. با وجود اینکه مقدار ویتامین‌ها و قند این ماده بالاتر از سیر معمولی است، اما دارای خواص آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی بوده که در جلوگیری از پیری زودرس و ابتلا به انواع سرطان مؤثر خواهد بود.

تبلیغات شرکت‌های مختلف درباره خواص سیر سیاه در این زمینه نیز باید با احتیاط بررسی شود. بنابراین، اگر قصد استفاده از سیر سیاه برای درمان این مشکل را دارید، بهتر است انتظاراتی معقول داشته باشید. سیر کمک می‌کند تا شما را برای مدت طولانی‌تری سیر باشید و از پرخوری بیشتر جلوگیری کنید.

این ماده غذایی اساساً سیر سفید تخمیر شده است که محتوای آنتی اکسیدانی آن را افزایش می‌دهد و طعم ملایم‌تر و شیرین‌تری دارد. بهترین زمان مصرف سیر سیاه برای لاغری، به صورت ناشتا و با معده خالی است. به این ترتیب مصرف آن در کنار غذا باعث کاهش میل به پرخوری شده و در نتیجه منجر به کاهش وزن می شود. در طی این فرآیند، سیر تحت یک واکنش خاص قرار می‌گیرد که حبه‌های آن را به بافتی تیره، نرم و کمی چسبنده تبدیل می‌کند و در عین حال طعمی شیرین و تند شبیه ملاس یا سرکه بالزامیک به آن می‌دهد. ترکیبات گوگرد موجود در سیر باعث افزایش گلوتاتیون، موثرترین آنتی اکسیدان بدن می شود.

قسمت های بالای ساقه لطیف ترین و خوش طعم ترین قسمت ها هستند و بسیاری از افراد از افزودن آن به سوپ و خورش لذت می برند. از عوامل مهم تاثیرگذاری گیاهان دارویی همچون سیر سیاه تهیه داروی با کیفیت و تازه از فروشگاه های معتبر و همچنین استفاده از آن با مشورت متخصص گیاهان دارویی است. برگ های سیر به خودی خود می توانند بسیار سخت باشند، بنابراین برای آماده سازی خام، بهتر است آنها را به صورت برش های بسیار نازک به عنوان چاشنی یا پوره برای استفاده در پستو، سس ها یا سوپ ها سرو کنید. آنها را با مقداری روغن زیتون، پنیر پارمزان، ادویه و نمک مخلوط کنید تا یک پستوی تازه درست کنید. یا مقدار کمی از سیر را خرد کنید و به دستور تهیه سس سالاد ترکیبی مورد علاقه خود اضافه کنید . دی آلیل سولفید احتمالاً ترکیبات گوگردی متعددی است که کاملاً در قسمت‌های سیر قرار دارد.

سس سیر را می توان به صورت خام یا پخته خورد و به انواع غذاها اضافه کرد. بسیاری از مردم جوانه را دور می اندازند زیرا در غذاهای خام خیلی جالب نیست. پروویتامین A که به مقدار مناسب در سیر یافت می شود، می تواند به بتاکاروتن تبدیل شود، یک آنتی اکسیدان ارزشمند که می تواند مستقیماً از سلامت بینایی محافظت کند. تحقیقات این ترکیب را با نرخ کمتر دژنراسیون ماکولا و پیشرفت کندتر آب مروارید مرتبط دانسته است. آلیسین و آلیوم، دو جزء فعال سیر، می‌توانند از ایجاد آنزیم‌هایی که سرعت تجزیه بافت استخوانی را تسریع می‌کنند، جلوگیری کنند. شما می‌توانید برگ سیر را خام بخورید، کبابی کنید، سرخ کنید یا به‌عنوان سالاد سبزیجات استفاده کنید.

مانند سیر خام تازه، سیر سیاه، به تنظیم سطح قند خون کمک می‌کند. کاهش قند خون بالا به پیشگیری از مشکلات جدی سلامتی مانند علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر منجر می‌شود. سطوح بالای آنتی‌اکسیدان موجود در سیر سیاه نیز به جلوگیری از عوارض مرتبط با دیابت کمک می‌کند. همچنین سیر سیاه در کنترل استرس اکسیداتیو ناشی از دیابت نقش مهمی دارد.

از آنجایی که نمک در فرآیند تخمیر نقش دارد، سیر تخمیر شده به طور کلی دارای سدیم بیشتری نسبت به سیر تازه است. سیر سبز فقط سیری است که هنوز بالغ نشده است و شبیه پیاز سبز است. برگ سیر در شکل خام خود، طعم سیر، پیاز، تند و علفی بیشتری دارد، اگرچه نسبت به حبه های سیر خام کم تر تند است. به طور کلی، طعم آنها ملایم تر از سیر است و تا حدودی چیزی بین سیر و پیازچه است. هنگامی که افراد با بیماری های متعدد، از جمله بیماری کبدی، مشکل دارند، بدن موادی را منتشر می کند که ممکن است مانع از دریافت اکسیژن در خون شود.

علاوه بر آن میتواند اشتها را کاش دهد و از پر خوری غذایی جلوگیری کند تا حجم غذایی متناسب با رژیم غذایی شما برای لاغر شدن را فراهم سازد. مصرف سیر سیاه قبل از غذا نیز می‌تواند به سرکوب اشتها کمک کند و باعث شود احساس سیری بیشتری داشته باشید و احتمال پرخوری کاهش یابد. نوشیدن آب بعد از سیر سیاه می‌تواند به هضم و جذب ترکیبات مفید آن کمک کند. سیر سیاه می‌تواند به بهبود عملکرد کنترل قند خون کمک کند و به این ترتیب، میزان قند خون را تنظیم کند. این اثر ممکن است از طریق کاهش مقاومت به انسولین یا افزایش تولید انسولین اتفاق بیفتد. همچنین، سیر سیاه منبعی غنی از آنتی‌اکسیدان‌هاست که نقش مهمی در جلوگیری از دیابت و مسائل مرتبط با آن دارد.

سیر سیاه به دلیل فواید قلبی عروقی بالقوه آن مورد تحسین قرار گرفته است. سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها از جمله اس-آلیل سیستئین است که به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می‌کند. همچنین، مصرف سیر سیاه به کاهش فشارخون و کلسترول کمک می‌کند و در پیشگیری از بیماری‌های قلبی-عروقی مؤثر است. از آن‌جایی‌که این محصول دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است، می‌تواند در مقابله با التهاب‌ها و رسوب چربی در سیستم گوارشی و عروق کمک کند. به همین دلیل، مصرف مداوم این نوع سیر به بهبود سلامت و پیشگیری از بیماری‌های مختلف کمک می‌کند. یکی از سوالات رایج در مورد سیر سیاه این است که بهترین زمان مصرف آن چه زمانی است؟ برای بهره‌مندی از خواص سیر سیاه و تأثیر آن بر لاغری، بهتر است این ماده را در صبح و به صورت ناشتا مصرف کنید.

سیر حاوی ترکیبی به نام آلیسین است که معمولاً به محض قرار گرفتن در معرض هوا، شروع به تجزیه‌شدن می‌کند. از آنجایی که سیر سیاه تخمیر می‌شود، این ترکیب به‌راحتی در آن به‌وجود می‌آید. این بدان معناست که شما با مصرف سیر سیاه از مزایای آنتی بیوتیکی، ضد قارچی و ضد میکروبی آن که از بدن در برابر عفونت‌ها محافظت می‌کند، بهره‌مند خواهید شد.

این نوع سیر به‌خاطر اینکه کمی مزه شیرین‌تری نسبت به سیر سفید دارد و البته نرم‌تر هم شده، به عنوان «سیر کاراملی» نیز شناخته و توصیف می‌شود. در ژاپن، سیر سیاه به عنوان یک تنقلات لذیذ و سالم محبوب است و اغلب به تنهایی مصرف می‌شود. اما اگر ایده خوردن سیر سیاه به تنهایی برای شما جذاب نیست، نگران نباشید! راه‌های دیگری نیز برای بهره‌برداری از خواص این محصول شگفت‌انگیز وجود دارد. همچنین می توانید آن را روی سالاد، نان تست، پیتزا و … نیز مصرف کنید.

همچنین، فرایند تخمیر در انواع سیر سیاه طبیعی دکتر بیز، باعث شده تا آلیسین موجود در آن به مشتقاتی پایدارتر تبدیل شود و میزان جذب آن در بدن بالاتر رود. این گیاه دارویی به فرایند لاغری کمک می‌کند که در ادامه به دلایل این موضوع می‌پردازیم. برای کاهش وزن اگر حساسیت ندارید می‌توانید روزانه، صبح‌ها به صورت ناشتا یک حبه سیر سیاه مصرف کنید. خوردن سیر سیاه همراه با غذا نیز نقش بسزایی در کاهش وزن دارد.

اضافه کردن آن به سس ها و سوپ ها نیز از روش های محبوب مصرف سیر سیاه است. بر اساس تحقیقات علمی، خوردن مقدار متعادل سیر سیاه هیچ‌گونه عوارض جانبی خطری ندارد. بر خلاف برخی داروها، هیچ اطلاعاتی در مورد عوارض جانبی در زمینه لاغری نیز وجود ندارد. همچنین به دلیل طعم خوش‌آیند و کالری کمی که سیر سیاه دارد، شما می‌توانید آن را به راحتی به عنوان طعم‌دهنده در وعده‌ها یا میان وعده‌های رژیمی خود استفاده کنید. اما اگر از داروهای رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنید یا به سیر حساسیت دارید. در ادامه مهم‌ترین فواید سلامتی سیر سیاه را برای شما عزیزان توضیح می‌دهیم.

مناظر قدیمی با گذشت زمان صاف می شوند و بافت سخت تر و همچنین طعم تندتری ایجاد می کنند. در اواخر بهار یا اوایل تابستان،برگ سیر را در بازارهای کشاورزان پیدا خواهید کرد. اگر واقعاً سیر دوست دارید، همیشه می توانید آنها را در باغ خود پرورش دهید و هم از پیاز و هم ازبرگ سیر استفاده کنید.

به گزارش همشهری آنلاین، برخلاف سیر خام، سیر سیاه تندی کمی دارد و خوش طعم‌تر است. فرآیند تخمیر همچنین با افزایش غلظت آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات زیست فعال مانند S-alyl cysteine کمک می‌کند که مزایای سلامتی سیر سیاه را افزایش می‌دهد. سیر سیاه نوعی سیر است که تحت فرآیند تخمیر قرار گرفته و در نتیجه محصولی تیره و شیرین از آن بوجو آمده است. وقتی سبر برای هفته ها تحت دما و رطوبت کنترل شده تخمیر می شود. این سیر نرم تر و جویدنی تر از سیر معمولی است و امروزه محبوبیت زیادی پیدا کرده است. طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری و بهره بردن از خواص آن اهمیت دارد که ما قصد داریم در این مقاله به بررسی آن بپردازیم.